Meniu
Cos de cumparaturi

Odorizanti

TASKI Tapi Extract este un detergent special conceput pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie. Produsul incorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru improspatarea ambientului. Proprietati de baza : • Combinatie speciala de agenti umectanti si emulsifianti • pH neutru, atestat de catre Institutul Woolsafe • Încorporeaza tehnologia “ONT” de..
285,60 Lei
Fără TVA:240,00 Lei
Good Sense Vert este un detergent/dezodorizant puternic parfumat, care neutralizează mirosurile neplăcute, pentru utilizare generală zilnică pe toate suprafețele dure rezistente la apă. Proprietăți de bază - Nivel ridicat de parfum proaspăt de măr, pentru un efectdezodorizant de lungă durată - Tehnologie patentată unică de dezodorizare activă (O.N.T.) - pH neutru la utilizarea în diluție - Pentru curățare excelentă, fără urme Avantaje - Pentru dezodorizarea aerului și curățare excelen..
220,75 Lei
Fără TVA:185,50 Lei
Odorizant pentru toaleta Pons la 200ml este un produs cu un miros placut, care persista circa 24H, improspateaza aerul din baie. Se aplica cateva picaturi pe pardoseala, langa vasul de toaleta sau in suportul de perie WC dupa curatarea grupului sanitar.Pretul afisat este pentru o bucata..
18,45 Lei
Fără TVA:15,50 Lei
odorizant camera Air Wick 345ml
Nou 2-3 Zile
Odorizant camera Air Wick Aqua Mist Fresh Waters 345 ml..
11,07 Lei
Fără TVA:9,30 Lei
Odorizant wc domestos power Odorizant wc domestos power
Nou
Odorizantul de toaleta Domestos Power5 asigura o curatare igienica a toaletei si un parfum proaspat indelungat datorita formulei 5in1 previne: depunerile de calcarproduce o spuma activa care ajuta la igienizarea vasului de toaleta si parfumeaza cu fiecare jet de apastralucireimprospatare de lunga durataigienizeaza..
8,57 Lei
Fără TVA:7,20 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)