Meniu
Cos de cumparaturi

Detergenti vase

Crema de curatat Cif Lemon este un detergent sub forma de crema special conceput pentru curatarea suprafetelor lavabile din bucatarii si bai. Conceput pentru uz profesional. Formula sa are la baza milioane de microparticule care pătrund in murdăria dificilă şi o îndepărtează fără efort, protejând în acelaşi timp suprafeţele. Are un miros placut de lamaie.  Cantitate: 2 litri...
36,05 Lei
Fără TVA:30,29 Lei
Comprimate Dezinfectante Alimentare Suma Tab D4. 300buc
-46 %
DESCRIERE Suma Tab D4 tab este un dezinfectant sub forma tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor, inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor. Instructiuni de utilizare Pentru suprafeţe foarte murdare, întotdeauna pre-curăţaţi cu un detergent de la Diversey şi clătiţi cu apă. Dezinfecţie generală: 1. Preparaţi o soluţie dintr-o tabletă în 5 litri de apă caldă. 2. Aplicaţi pe suprafeţe cu o lavetă, ..
64,26 Lei 119,00 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
AZELIT detergent degresant  Detergentul concentrat ce elimina efectiv grasimile, arsurile, funinginea si murdaria din bucatarii, friteuze, gratare, cuptoare, plite, cuptoare cu microunde,  camere de afumat, etc. Contine agenti de curatare activi care dizolva grasimile si orice tip de murdarie rezistenta, ceea ce garanteaza rezultate rapide fara efort.Aplicati produsul pe suprafata ce trebuie curatata, lasati sa actioneze cateva secunde. Se freaca supratafa cu o perie sau..
14,28 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Suma Star D1 este un detergent lichid concentrat pentru spalarea manuala a oalelor, cratitilor, tacamurilor, paharelor si a tuturor ustensilelor lavabile. Proprietati de baza : Suma Star D1 este un detergent lichid concentrat neutru, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor ustensile din bucatarie. Produsul este un amestec optim de surfactanti anionici care indeparteaza eficient grasimea si resturile alimentare uscate si asigura o clatire usoara si o uscare fara urm..
154,70 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Detergent de vase universal, care indeparteaza cu usurinta orice tip de murdarie de pe vase, echipamente de bucatarie, mese si birouri, tacamuri, dale ceramice. Doar o picatura de detergent produce spuma bogata, care indeparteaza grasimea atat in apa calda, cat si in apa rece. Nu irita pielea mainilor...
44,63 Lei
Fără TVA:37,50 Lei
Detergent Gel Concentrat Vase Piatti Limone 5kg
Top Brand
Informatii produsDetergent profesional de vase concentrat cu aroma de lamaie verde. Degreseaza in profunzime si elimina mirosurile .Are Ph neutru fiind delicat cu mainile. DOMENIU DE UTILIZARE: hoteluri , restaurante, baruri ,pensiuni ,cantine ,bucatari, fast-food, patiseri etc.Ideal pentru spalarea cu perie a paharelor, halbelor de bere, decantoarelor, etc.Nu deterioreaza decoratiile vaselor. CAMP DE UTILIZARE:oale, vase ,tacamuri,pahare, etc. DOZARE: 4-6 g/l în funcţie de duritatea apei. ..
54,15 Lei
Fără TVA:45,50 Lei
Suma Nova L6 este un detergent lichid concentrat, nespumant, pentru spălarea automată a vaselor şi paharelor, special formulat pentru a asigura eliminarea excelentă a murdăriei în condiţii de apă foarte dură. Suma Nova L6 este un detergent lichid alcalin pentru spălări grele, recomandat pentru o gamă largă de maşini de spălat vase. Acesta conţine un amestec de ingrediente alcaline şi agenţi de control a depunerilor de piatră, care va asigura o îndepărtare excelentă a murdăriei. Nivelul ri..
505,57 Lei
Fără TVA:424,85 Lei
Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant foarte concentrat pentru igienizarea într-un singur pas a oricăror suprafeţe din zonele unităţilor de producţie alimentară şi alimentaţie publică, de exemplu suprafeţele de preparare a alimentelor şi mânerele frigiderelor. Suma Bac D10 este o combinaţie de săruri cuaternare de amoniu, un sechestrant şi un sistem tampon care îl fac foarte eficient împotriva unui spectru larg de microorganisme, indiferent de duritatea apei. Formula conţine, de ase..
238,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Pasta vase Axion Lemon Adevaratul inamic al grasimii. Eficient si puternic chiar si in apa rece. Formula unica imbunatatita cu agenti speciali pentru spalare in apa rece, elimina mirosurile persistente si chiar si cea mai dificila grasime, lasand vasele curate si placut parfumate. O cantitate mica de pasta asigura o spumare suficienta pentru spalarea eficienta a vaselor. Economisiti bani si energie cu Axion, puternic chiar si in apa rece.400gr..
8,03 Lei
Fără TVA:6,75 Lei
Tablete Vase Finish powerball 26buc/set
Nou
Descriere Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All in One, 26 tablete All in One - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data. Descoperiti gama noastra de produse pen..
32,49 Lei
Fără TVA:27,30 Lei
Tablete Vase Finish powerball 85buc/set
Nou
Descriere Detergent de vase pentru masina de spalat Finish All in One, 26 tablete All in One - Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Finish All in 1 face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare, de fiecare data. Descoperiti gama noastra de produse pen..
54,15 Lei
Fără TVA:45,50 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)