Meniu
Cos de cumparaturi

Detergenti universali

Cif Cream, produs de curatat cu inalbitor, pentru suprafete dure, elimina eficient toate tipurile de murdarie dificila atat din bucatarie cat si din baie. Indeparteaza murdaria dificila precum grasime intarita, pete de cafea, urme de sapun si pasta de dinti intarite, vopsea de par, machiaj, pete de rugina, calcar, plastilina, carioca lavabila. Reda albul suprafetelor500 ML..
13,33 Lei
Fără TVA:11,20 Lei
Cif detergent de geamuri si suprafete este un detergent concentrat, gata de utilizare, care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase si fara urme. Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum oglinzile, mesele si suprafetele dure. Cantitate: 5L..
66,64 Lei
Fără TVA:56,00 Lei
Cif Windows&Shiny pentru ferestre si suprafete lucioase, datorita formulei sale imbogatite cu amoniac, curata si degreseaza toate suprafetele din casa, lasandu-le stralucitoare si fara urme indeparteaza rapid amprentele, urmele de apa si murdaria de pe geamuri si previne aparitia acestora prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei; nu lasa urme..
8,93 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
Cif detergent universal este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea simpla si rapida de zi cu zi a pardoselilor neslefuite, a peretilor, a suprafetelor vopsite, din ceramica, laminate, a materialelor plastice si a tuturor celorlalte suprafete lavabile dure.5L..
69,62 Lei
Fără TVA:58,50 Lei
Crema de curatat Cif Lemon este un detergent sub forma de crema special conceput pentru curatarea suprafetelor lavabile din bucatarii si bai. Conceput pentru uz profesional. Formula sa are la baza milioane de microparticule care pătrund in murdăria dificilă şi o îndepărtează fără efort, protejând în acelaşi timp suprafeţele. Are un miros placut de lamaie.  Cantitate: 2 litri...
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Solutia pentru geamuri Clin poate fi utilizata pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor din sticla. Avand o formula bazata pe alcool, solutia pentru geamuri Clin permite curatarea rapida a suprafetelor din sticla fara a fi nevoie de lustruire si fara a lasa urme. Solutia pentru geamuri Clin este ambalata in recipiente economice de 4.5l. Cantitate: 4.5l...
44,63 Lei
Fără TVA:37,50 Lei
Cloramina dezinfectant Suma Tab D4
-21 %
  Suma Tab D4 tab este un dezinfectant sub forma tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor, inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor.Instructiuni de utilizarePentru suprafeţe foarte murdare, întotdeauna pre-curăţaţi cu un detergent de la Diversey şi clătiţi cu apă.Dezinfecţie generală:1. Preparaţi o soluţie dintr-o tabletă în 5 litri de apă caldă.2. Aplicaţi pe suprafeţe cu o lavetă, o perie sau un mop..
70,21 Lei 89,25 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Descriere Comprimate dezinfectante 500 gr (AVIZ 2999BIO/04/12.24; AVIZ 2823BIO/02/12.24)                                     PROPRIETATI:   permit un dozaj precis, simplu de utilizat, usor de transportat si stocatinlocuiesc clorul lichid, clorura de var, clo..
77,35 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Comprimate Dezinfectante Alimentare Suma Tab D4. 300buc
-41 %
DESCRIERE Suma Tab D4 tab este un dezinfectant sub forma tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor, inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor. Instructiuni de utilizare Pentru suprafeţe foarte murdare, întotdeauna pre-curăţaţi cu un detergent de la Diversey şi clătiţi cu apă. Dezinfecţie generală: 1. Preparaţi o soluţie dintr-o tabletă în 5 litri de apă caldă. 2. Aplicaţi pe suprafeţe cu o lavetă, ..
70,21 Lei 119,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Sani 4 in 1 este un detergent, detartrant, dezinfectant virucid si dezodorizant standard, pentru toate suprafetele dure, rezistente la apa si acizi, din grupurile sanitare. Formula speciala combina performanta excelenta de curatare cu prevenirea acumularii depunerilor, chiar si in conditii de apa dura. Fungicid, drojdicid si bactericid. Proprietati de baza : • Formulare pe baza de acid • Curata, detartreaza, dezinfecteaza si dezodorizeaza intr-un singur pas ..
499,80 Lei
Fără TVA:420,00 Lei
Hypofoam 20L Hypofoam este un detergent-dezinfectant spumant alcalin puternic clorinat, conceput pentru utilizarea zilnică în industria alimentară, a băuturilor, în industria produselor lactate, a legumelor, a conservelor, in industria vinului şi de producţie a băuturilor răcoritoare. Este de asemenea adecvat pentru aplicaţii în cazul în care se întâlnesc depuneri proteice persistente, cum ar fi: abatoare, unităţi de procesare a cărnii de pasăre şi industria de prelucrare a peştelui...
571,20 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Alcosan este un dezinfectant alcoolic pentru igienizare rapida a suprafetelor prin pulverizare, pentru industria alimentara, industria bauturilor racoritoare si industria de prelucrare a laptelui. Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete unde este imposibil sau nedorit a se interveni cu apa sau solutii apoase. Este eficient impotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, incluzand bacteriile gram-pozitive si gram-negative si drojdiile.Aplicatii: Este recomandat a f..
196,35 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant foarte concentrat pentru igienizarea într-un singur pas a oricăror suprafeţe din zonele unităţilor de producţie alimentară şi alimentaţie publică, de exemplu suprafeţele de preparare a alimentelor şi mânerele frigiderelor. Suma Bac D10 este o combinaţie de săruri cuaternare de amoniu, un sechestrant şi un sistem tampon care îl fac foarte eficient împotriva unui spectru larg de microorganisme, indiferent de duritatea apei. Formula conţine, de ase..
238,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Dezinfectant lichid 2in1 Cif Professional, 5LCif detergent dezinfectant lichid 2in1 concentrat, nu contine parfum si curata si dezinfecteaza toate suprafetele din unitatile alimentare.Eficient impotriva unui spectru larg de micro-organisme, degreseaza si indeparteaza rapid resturile alimentare uscate.*prețul afișat este pentru un bidon..
115,43 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
Dezinfectant pentru maini-Soft Care Des E Spray - 500mlSoft Care Des E Spray este un dezinfectant lichid pentru maini, pe baza de alcool, (etanol 71,5%), dezvoltat pentru dezinfectarea fara apa a mainilor. Este adecvat utilizarii in toate domeniile, inclusiv in domeniul sanitar si de prelucrare a alimentelor. Contine o crema reparatoare pentru ca pielea sa ramana catifelata si intacta.Prin urmare, poate fi utilizat în zone unde trebuie să dezinfectați frecvent mâinile, de exemplu în spita..
65,45 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Dezinfectant Pentru Maini - Soft Care Des E Spray 20L
-18 %
Dezinfectant pentru maini-Soft Care Des E Spray - 20LSoft Care Des E Spray este un dezinfectant lichid pentru maini, pe baza de alcool, (etanol 71,5%), dezvoltat pentru dezinfectarea fara apa a mainilor. Este adecvat utilizarii in toate domeniile, inclusiv in domeniul sanitar si de prelucrare a alimentelor. Contine o crema reparatoare pentru ca pielea sa ramana catifelata si intacta.Prin urmare, poate fi utilizat în zone unde trebuie să dezinfectați frecvent mâinile, de exemplu în ..
583,10 Lei 714,00 Lei
Fără TVA:490,00 Lei
Dezinfectant Pentru Maini - Soft Care Med 0.5L
-34 %
Gel dezinfectant pe baza de alcool Soft Care MEDDezvoltat pentru dezinfectarea mainilor. Preparatul este adecvat utilizării in domeniul sanitar şi in ariile de preparare a alimentelor.Proprietăţi de bază Soft Care MED este un dezinfectant pentru maini pe bază de alcool izopropilic şi n-propanol. Acest amestec de alcooli face ca Soft Care MED să fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii şi virusurile. Prepara..
46,95 Lei 71,40 Lei
Fără TVA:39,45 Lei
Oxivir plus dezinfectant 5L Este un agent de curatare dezinfectant lichid, foarte concentrat, pentru utilizarea pe suprafete lavabile dure, neporoase si anumite obiecte de imbracaminte delicate. Exclusiv pentru uz profesional. Proprietati cheie Bazat pe o tehnologie brevetata: Peroxid de hidrogen pe baza de formula acida Bactericid, virucid, fungicid, levuricid si sporicid Timpi de contact scurti Curatare eficienta Nu contine parfum Avantaje Curata ..
416,50 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Oxivir Spray este o solutie  gata de utilizat a produsului Oxivir, pe baza de oxigen activ, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile, cu risc intermediar si redus din domeniul sanitar, a suprafetelor generale din insitutii publice si private si a suprafetelor de lucru din sectorul alimentar. Proprietati de baza • Formulare slab acida pe baza de peroxid de hidrogen • Spectru larg antimicrobian • Actiune de curatare eficienta • Fara miros ..
53,55 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate. Proprietati de baza : Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete pe care este imposibil sau nedorit sa se intervina cu apa sau cu solutii apoase. E..
297,50 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 33 (2 pagini)