Meniu
Cos de cumparaturi

Detergenti rufe

Descriere Clax Build este un aditiv alcalin complexant, formulat pe baza unui amestec de alcalii si NTA (complexant pentru duritatea apei), destinat utilizarii in ape cu duritate medie (125 - 250 ppm). Proprietati de baza Clax Build este un aditiv puternic pentru cresterea alcalinitatii si puterii de complexare a solutiilor de spalare, bazat pe un amestec de alcalii, complexanti si agenti anti-redepunere. Sistemul bazat pe NTA asigura reducer..
714,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Clax Build este aditiv alcalin lichid pentru utilizarea in apa medie pana la duritate mai ridicata. Clax Build este un aditiv puternic alcalin, care se bazeaza pe un amestec echilibrat de substanțe alcaline, agent de sechestrare a duritatii apei. Sistemul de constructie bazat pe NTA asigura o concentratie scazuta a ionului de duritate a apei si, prin urmare, previne precipitarea componentelor detergentului. In acest mod, acest sistem de constructie funcționeaza si ca agent anticoroziv prin ..
644,03 Lei
Fără TVA:541,20 Lei
Produsul este potrivit atât pentru dozare manuală, cât și automată și poate fi utilizat pentru majoritatea țesăturilor. Caracteristici principale: Clax Deosoft Breeze este un produs concentrat bazat pe tensioactivi cationici biodegradabili și săruri cuaternare. de amoniu. Odată dizolvați în baia de spălare, surfactanții cationici (încărcați pozitiv) neutralizează sarcinile negative prezente pe suprafața țesăturilor, oferindu-le „o mână excelenta”. Mai mult, acțiunea lor împiedică fi..
286,20 Lei
Fără TVA:240,50 Lei
Clax Deosoft Breeze - Detergent textile 20LClax Deosoft Breeze este un detergent pentru eliminarea mirosurilor rele, cum ar fi mirosurile de urină, deseori încă prezente chiar și după procesul de spălare.Clax Deosoft Breeze este un lichid de dedurizare pentru tratarea mirosurilor rele care folosește O.N.T. (Tehnologia de neutralizare a mirosului).Produsul este potrivit atât pentru dozare manuală, cât și automată și poate fi utilizat pentru majoritatea țesăturilor.Caracteristici principale:Clax D..
208,25 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Clax Personril 20 litri  4KL5Inalbitor lichid de rufe pe baza de peroxizi destinat inalbirii la temperturi moderate. Este potrivit pentru utilizarea în mai multe domenii, industriale, spitale, spălătorii comerciale și pot fi folosite pentru toate țesăturile, cu excepția articolelor din lână și nailon (poliamidă).Datorită combinației dintre acidul peracetic și peroxidul de hidrogen, Clax Personil își arată eficiența deja la temperaturi sub 40 °. Produsul este potrivit în special pentru ..
952,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Nu exista aer mai proaspat si mai curat decat cel pe care il respiram pe munte, si care are puterea fermecatoare si convingatoare de a ne re-aduce la munte de fiecare data. Asta sta si la baza Dero Ozon Plus Roua Muntelui care contine prospetimea inegalabila a diminetilor imaculate. Dero iti aduce bucurie simturilor chiar si la mult timp dupa spalare, datorita valurilor de parfum ce sunt eliberate de-a lungul zilei, hainele tale ramanand astfel proaspat mirositoare si impecabil de ..
21,66 Lei
Fără TVA:18,20 Lei
Nu exista aer mai proaspat si mai curat decat cel pe care il respiram pe munte, si care are puterea fermecatoare si convingatoare de a ne re-aduce la munte de fiecare data. Asta sta si la baza Dero Ozon Plus Roua Muntelui care contine prospetimea inegalabila a diminetilor imaculate. Dero iti aduce bucurie simturilor chiar si la mult timp dupa spalare, datorita valurilor de parfum ce sunt eliberate de-a lungul zilei, hainele tale ramanand astfel proaspat mirositoare si impecabil de ..
195,76 Lei
Fără TVA:164,50 Lei
Detergent pudra automat Ariel White & Color Detergentul pudra automat Ariel White & Colour curata in profunzime pentru ca tu sa poti avea, dupa fiecare spalare, haine cu miros proaspat si fara pete. Ariel White & Colour protejeaja culorile hainelor tale, fiind de asemenea ideal si pentru hainele albe carora le ofera stralucire.1. Indeparteaza impecabil petele de la prima spalare* Formula cu tripla actiune elimina chiar si petele dificile din profunzimea ..
136,85 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Omo Automat pentru rufe albe este un detergent pudra pe baza de enzime, ce inlatura eficient petele dificile precum cele din iarba, grasime, sange, de pe tesaturile albe, chiar si la temperaturi scazute...
69,02 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Detergent Rufe Pudra 14kg Dero Ozon
Nou
Dero Pro Formula Ozon+ este noul detergent pudră pentru rufe de la Pro Formula care are un parfum intens, proaspăt și de lungă durată, pentru spălare automată. Conform testelor efectuate de un laborator independent, produsul s-a dovedit a fi eficient împotriva multor pete (până la 99 de tipuri de pete): petele de mâncare, cum ar fi ulei, ouă, ketchup, creme solare, creme de mâini, petele de machiaj, cum ar fi fondul de ten şi fardul de ochi sunt doar câteva exemple. Avantaje: ..
104,72 Lei
Fără TVA:88,00 Lei
Dezinfectant Pentru Haine Igienol 1.5L
-44 %
Igienol Dezinfectant pentru haine Pure Care, 1,5 L Igienol dezinfectant lichid pentru haine distruge: 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), ciupercile (Candida albicans), virusurile (Human Influenza A – H1N1).Dezinfectantul lichid Igienol nu contin clor (hipoclorit de sodiu), sigure de folosit pe orice fel de tesatura ( hainele bebelusilor, imbracamintea sport, lenjeria de corp, sosete, pijamale, lenjeria de pat, ..
23,24 Lei 41,65 Lei
Fără TVA:19,53 Lei
Inalbitor Clor Ace Clasic , 2L   ADEVARATA MULTICURATENIE. ACE! Textile: Se poate folosi in masina de spalat sau pentru spalarea manuala a rufelor albe Elimina petele de pe rufele albe Nu distruge tesatura Nu ingalbeneste tesatura Curata si igienizeaza suprafetele mari Nu face spuma Curata si igienizeaza multiple suprafete, cum ar fi cele din ceramica, marmura, plastic, sticla si alte suprafete lavabile Curata si igienizeaza obiectele sanitare..
11,31 Lei
Fără TVA:9,50 Lei
Clax Personril 20 litri  4KL5Inalbitor lichid de rufe pe baza de peroxizi destinat inalbirii la temperturi moderate. Este potrivit pentru utilizarea în mai multe domenii, industriale, spitale, spălătorii comerciale și pot fi folosite pentru toate țesăturile, cu excepția articolelor din lână și nailon (poliamidă).Datorită combinației dintre acidul peracetic și peroxidul de hidrogen, Clax Personil își arată eficiența deja la temperaturi sub 40 °. Produsul este potrivit în spe..
952,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Clax Hypo conc. este un înălbitor lichid concentrat pe bază de hipoclorit, special formulat pentru utilizarea în spălătoriile profesionale şi comerciale, pentru spălarea articolelor textile provenite din spitale şi alte centre de îngrijire medicală, din hoteluri şi restaurante. Produsul trebuie aplicat în etapa de clătire, la temperaturi de 20 şi 40 ºC şi poate fi utilizat pe orice tip de ţesături albe, precum şi pe o gamă limitată de ţesături colorate, rezistente la înălbitori. ..
452,20 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)