Meniu
Cos de cumparaturi

Detergenți pardoseala

Cif detergent de geamuri si suprafete este un detergent concentrat, gata de utilizare, care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase si fara urme. Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum oglinzile, mesele si suprafetele dure. Cantitate: 5L..
66,64 Lei
Fără TVA:56,00 Lei
Cif detergent universal este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea simpla si rapida de zi cu zi a pardoselilor neslefuite, a peretilor, a suprafetelor vopsite, din ceramica, laminate, a materialelor plastice si a tuturor celorlalte suprafete lavabile dure.5L..
47,01 Lei
Fără TVA:39,50 Lei
Nu exista aer mai proaspat si mai curat decat cel pe care il respiram pe munte, si care are puterea fermecatoare si convingatoare de a ne re-aduce la munte de fiecare data. Asta sta si la baza Dero Ozon Plus Roua Muntelui care contine prospetimea inegalabila a diminetilor imaculate. Dero iti aduce bucurie simturilor chiar si la mult timp dupa spalare, datorita valurilor de parfum ce sunt eliberate de-a lungul zilei, hainele tale ramanand astfel proaspat mirositoare si impecabil de ..
232,05 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Detartrant Hillox 5L
2-3 Zile
Detartrant Hillox, 5 lDESCRIERE PRODUS :Produs pe baza de acid mineral , ce indeparteaza petele si depunerile grosiere de rugina , calcar , cruste groase , aderente de pe pavimente , utilaje , conducte , desfunda tevile de curgere , fara a afecta suprafata acestora .Indeparteaza petele si depunerile de rugina, calcar, aderente de pe pavimente, utilaje, conducte, desfunda tevile de scurgere.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE :Se aplica nediluat sau diluat in functie de gravitatea depunerilor sau d..
16,65 Lei
Fără TVA:13,99 Lei
TASKI Sani Calc este un detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi. Dizolva rapid depunerile de calcar de pe suprafetele rezistente la acizi, capacul fiind prevazut cu un orificiu unghiular, pentru aplicare convenabila. Proprietati de baza • Produs pe baza de acid fosforic • Contine un inhibitor de coroziune • Actiune rapida Avantaje • Capacitate ridicata de dizolvare, chiar si a celor mai persistente depuneri de calcar • Agresivitate redus..
249,90 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Detergent concentrat pardoseli ASEVI PORTOCALA 5lSolutie de culoare alb-laptos, pt toate tipurile de pardoseli, foarte concentrat, dilutie 0,6-5%, nu necesita clatire dupa utilizare.Detergent puternic concentrat, parfumat indicat pentru toate tipurile de pardoseli: mozaic, gresie, faianta, ceramica, etc.Detergent portocala Asevi ambalat la 5 litri produs in SpaniaRecunoscut pentru un miros placut , puternic si persistent peste 24H..
71,40 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Taski Jontec Ceramica este un detergent neutru special dezvoltat pentru curăţarea pardoselilor ceramice neprotejate, cu luciu intens, cum ar fi pardoselile din porţelan glazurat, gresie, marmură sau granit lustruit etc. Produsul a fost formulat pentru a nu lăsa dâre sau reziduuri pe pardoseli, păstrând în acelaşi timp stralucirea originală şi asigurând capacitatea excelentă de curăţare. Proprietăţi de bază: - pH neutru - Produs pe bază de solveţi, uscare rapidă - Parfum proaspăt A..
220,15 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Taski Jontec Forward este un detergent alcalin pentru spălări grele, special conceput pentru maşini automate de curăţat pardoseala. Formula cu spumare redusă îndepărtează eficient depunerile persistente, murdăria şi grăsimile de pe toate pardoselile lavabile neprotejate (cu excepția lemnului neimpregnat). Ideal pentru decaparea superficială. Proprietăți de bază - Combinaţie eficientă de surfactanţi şi substanţe alcaline - Putere bună de emulsifiere - Spumare redusă, acțiune rapidă -..
273,70 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Taski Jontec No1 este un decapant puternic pentru îndepărtarea eficientă a emulsiilor şi a filmului format de preparatele de întreţinere de pe pardoselile rezistente la alcalii. Spre deosebire de decapanţii convenţionali, formula sa revoluţionară permite aplicarea emulsiei fără a mai proceda la clătire, reducând durata de pregătire a pardoselii cu până la 50%. Proprietăți de bază - Puternic alcalin - Putere de umectare și emulsifiere ridicată - Îndepărtare rapidă, uşoară şi fără cl..
410,55 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Sani 4 in 1 este un detergent, detartrant, dezinfectant virucid si dezodorizant standard, pentru toate suprafetele dure, rezistente la apa si acizi, din grupurile sanitare. Formula speciala combina performanta excelenta de curatare cu prevenirea acumularii depunerilor, chiar si in conditii de apa dura. Fungicid, drojdicid si bactericid. Proprietati de baza : • Formulare pe baza de acid • Curata, detartreaza, dezinfecteaza si dezodorizeaza intr-un singur pas ..
499,80 Lei
Fără TVA:420,00 Lei
Detergent dezinfectant Domestos Professional Citrus Fresh XXL Pack 5 litri*prețul afișat este pentru o bucată..
52,23 Lei
Fără TVA:43,89 Lei
Detergent dezinfectant Domestos Professional Pine Fresh XXL Pack 5 litri*prețul afișat este pentru o bucată..
65,45 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant lichid, care curata si dezinfecteaza toate suprafetele din industria alimentara, intr-un singur pas.Combinatia dintre clor, polimeri si un sistem tampon face ca acest produs sa fie foarte eficient impotriva unei game largi de micro-organisme, in conditii de umezeala. Detergentul contine un compus alcalin si un surfactant fiind adecvat pentru curatirea si dezinfectarea suprafetelor din industria alimentara.Ambalare: bidon 5 lProducător Johnson Di..
172,55 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Good Sense Vert este un detergent/dezodorizant puternic parfumat, care neutralizează mirosurile neplăcute, pentru utilizare generală zilnică pe toate suprafețele dure rezistente la apă. Proprietăți de bază - Nivel ridicat de parfum proaspăt de măr, pentru un efectdezodorizant de lungă durată - Tehnologie patentată unică de dezodorizare activă (O.N.T.) - pH neutru la utilizarea în diluție - Pentru curățare excelentă, fără urme Avantaje - Pentru dezodorizarea aerului și curățare excelen..
220,75 Lei
Fără TVA:185,50 Lei
Divosan Hypochlorite este un dezinfectant oxidant foarte eficient, pe baza de hipoclorit de sodiu, recomandat pentru igienizarea suprafetelor în industria alimentara, industria bauturilor si în industria de prelucrare a laptelui. Divosan Hypochlorite a fost avizat pentru productie si comercializare pe baza unei evaluari de risc toxicologic de catre Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC), din cadrul Centrului Global al grupului JohnsonDiversey, prin avizul nr. DL10438, fiin..
535,50 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Alcosan este un dezinfectant alcoolic pentru igienizare rapida a suprafetelor prin pulverizare, pentru industria alimentara, industria bauturilor racoritoare si industria de prelucrare a laptelui. Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete unde este imposibil sau nedorit a se interveni cu apa sau solutii apoase. Este eficient impotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, incluzand bacteriile gram-pozitive si gram-negative si drojdiile.Aplicatii: Este recomandat a f..
196,35 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Dezinfectant fara clor SAVO, pentru pardoseli si lemn, 1LSavo spray dezinfectant universal fara clor este ideal pentru indepartarea murdariei, grasimii si curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din casa, lasand un parfum placut.- Omoara pana la 99.99% din bacterii.- Indeparteaza alergenii cauzati de caini, pisici si polen.- Nu contine clor.- Curata si dezinfecteaza.- Elimina bacterii precum Salmonella, Stafilococul auriu (MRSA), E.coli & Listeria si virusuri gripale precum H1N1.Be..
23,21 Lei
Fără TVA:19,50 Lei
Savo dezinfecteaza si curata eficient pardoselile si suprafetele lavabile din lemn. Nu contine clor. Omoara pana la 99.9% dintre bacterii. Precautii: Inainte de a utiliza produsul pe suprafete foarte delicate incercati-l mai intai pe o suprafata mica, ascunsa. Nu folositi pe lemn vopsit si aluminiu anodizat. Clatiti imediar dupa utilizare atunci cand aplicati produsul nediluat pe metal vopsit, linoleum sau parchet. Nu amestecati cu alte produse. Provoca o iritare grava a ochilor. Nociv pe..
14,88 Lei
Fără TVA:12,50 Lei
Curata si dezinfecteaza intr-un singur pas toate suprafetele din productia alimentara, functioneaza optim in toate conditiile de duritate a apei, utilizare: curatarea si dezinfectarea prin pulverizare-stergere: 1. Dozati 10 ml de Cif Professional Detergent Dezinfectant 2in1 Concentrat intr-un facon pulverizator de 750ml, umplut cu apa, 2. indepartati excesul de murdarie de pe suprafata, 3. Pulverizati pe suprafata care trebuie curatata, 4. Lasati sa actioneze timp de 5 minute si st..
130,90 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Dezinfectant Universal Fara Clor Igenol Pine Fresh 4L
-34 %
Igienol Dezinfectant Universal Pine Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus, AH1N1) si fungi (Candida albicans, Aspergillus niger – „mucegai”), fara sa contina clor, asadar fara efectele negative ale produselor dezinfectante pe baza d..
54,98 Lei 83,30 Lei
Fără TVA:46,20 Lei
Afişare 1 - 20 din 30 (2 pagini)